Menu

slogan

banner-news

Ευχαριστίες

Η δημιουργία του παρόντος ιστότοπου απαίτησε μεγάλη προσπάθεια πολλώνετών. Η κούραση αυτή ξεπεράστηκε χάρη στη γυναίκα μου Μαίρη Τζωρτζάκη και στα κορίτσια μας Μελίνα και Σοφία. Άλλωστε το «ο μπαμπάς δουλεύει», είναι συνήθης έκφραση στο σπίτι...

Έμπνευση για τη δημιουργία του ιστότοπου αποτέλεσε ο τέως Αντιπρόεδρος του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, κ. Νικόλαος Μαυρίκας. Ο κ. Μαυρίκας με την επιστημοσύνη του, την εργατικότητά του και την αγόγγυστη προθυμία του να συζητάει με όσους προστρέχουν στη γνώμη του, όλα τα θέματα για τα οποία ρωτάται (σημαντικά και ασήμαντα, επείγοντα και μη) αποτελεί, όχι αδικαιολόγητα, «έμπνευση» και τύχη για όσους τον γνωρίσανε. Ο παρόν ιστότοπος είναι μία μικρή ένδειξη ευγνωμοσύνης για τις ατέλειωτες ώρες συζήτησης μαζί του.

Επίσης, είναι τύχη που συνεργάστηκα με την κα Αγγελική Βλάχου, συνταξιούχο, πλέον, και συνεχίζω να συνεργάζομαι με τον κ. Κώστα Γαλάνη. Η επιμονή που δείχνουν στις απόψεις τους είναι η ένδειξη για τη βαθιά τους πίστη ότι κατέχουν πραγματικά τα θέματα για τα οποία συζητάνε. Η κα Αγγελική Βλάχου ως συνάδελφος, απέδειξε ότι υπάρχει η δυνατότητα εφαρμογής δημοκρατικών διαδικασιών και σεβασμού του άλλου, ακόμα και εντός της σκληρής δημοσιοϋπαλληλίας∙, και πάνω από όλα ως φίλη, έβρισκε το χρόνο να σε ακούει, και τη στιγμή που η δουλειά τής τριβέλιζε το μυαλό αδιάλειπτα. Φυσικά, ένα μεγάλο ευχαριστώ απευθύνεται στον κ. Κώστα Κιντή, του οποίου η σκέψη ανατρέπει ό,τι θεωρείται δεδομένο.

Περισσότερο από ευχαριστίες, θέλω να εκφράσω την ανακούφισή μου που γνώρισα τον κ. Λευτέρη Σταθόπουλο, ο οποίος με ηρεμία και έμπνευση καταλάγιασε τα άγχη μου και απάντησε στις ερωτήσεις μου σχετικά με το στήσιμο του παρόντος ιστότοπου.

Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Δημήτρη Δρακόπουλο, την κα Νίκη Βουλδή, τον κ. Γιώργο Ξηρό και τον κ. Κώστα Καραλή, οι οποίοι με βοήθησαν ακούραστα σε όλες τις διοικητικές διαδικασίες που απαιτούνταν για την ανεύρεση των εγκυκλίων καιεγγράφων του παρόντος ιστότοπου, καθώς και τις κυρίες Άννα Αργυριάδη και Ιωάννα Ντόκου, που με ανέχτηκαν τόσο καιρό στη Βιβλιοθήκη του Υπουργείου Εσωτερικών και με εξυπηρέτησαν στην ανεύρεση όλου του αναγκαίου υλικού. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Νίκο Λεπίδα, που πριν χρόνια με βοήθησε στη ψηφιοποίηση πολλών κειμένων.

Με την υπόσχεση ότι θα επανορθώσω με όσους ξέχασα, θέλω να επισημάνω ότι οποιοδήποτε λάθος στον ιστότοπο βαρύνει αποκλειστικά τον δημιουργό του.

Ιανουάριος 2014
Κίμων Σιδηρόπουλος

back to top

perivalon 

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του υλικού που διατίθεται στον παρόν ιστότοπο, με την παράκληση να αναφέρεται η πηγή του

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License.

Ο ιστότοπος βελτιώνεται συνεχώς ώστε να προσφέρει υπηρεσίες φιλικές προς τον χρήστη. Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τη «διαδικτυακή προσβασιμότητα», παρακαλούμε επισκεφτείτε τον ειδικό ιστότοπο My Web, My Way του BBC.